Skip links

Faq Final

SOALAN LAZIM DARIPADA PEMBACA

Anda ada kemusykilan? Senarai soalan yang kerap ditanya.

Hantarkan soft copy manuskrip berserta sinopsis penuh ke alamat e-mel di bawah;

alaf.21@karangkraf.com – cinta, resipi & umum

buku.prima@karangkraf.com – thriller & seram

karya.bestari@karangkraf.com – agama

Sebelum e-emel kepada kami, sila lihat syarat-syarat penghantaran karya terlebih dahulu.

Kad diskaun VIP Karangkraf boleh digunakan sewaktu pembelian online (perlu live chat terlebih dahulu dengan PIC Karangkrafmall untuk keterangan lanjut) Jualan Gudang, Pesta Buku Antarabangsa dan walk-in di Karangkrafmall.

Boleh layari dua laman web ini untuk pembelian buku digital.

   emall.karangkraf.com

   my.ookbee.com

Selepas pembelian, sila muat turun apps emall di Play Store atau App Store. Pastikan e-mel yang anda gunakan sama dengan e-mel sewaktu pembelian. Selepas itu, anda boleh mulakan pembacaan.

Sila pulangkan naskhah yang rosak tersebut ke alamat ini;

Karangkrafmall

Kumpulan Media Karangkraf,
Lot 1, Jalan Renggam 15/5,
Off Persiaran Selangor,
Seksyen 15, 40200 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan. 03-5101 7480

Sila sertakan sekali nama penuh, alamat penghantaran dan nombor telefon bagi memudahkan kami membuat penghantaran naskhah baharu. Jangan lupa  nyatakan sekali jenis-jenis kerosakan.

Harga buku tidak termasuk kos penghantaran kecuali dinyatakan dalam promosi yang ditawarkan.

Harga promosi produk akan kembali kepada harga asal setelah promosi tamat seperti yang diberitahu pada laman web dan di media sosial www.karangkrafmall.com

Setelah membuat bayaran produk yang dibeli, anda akan menerima pengesahan atau notifikasi melalui e-mel mengenai status barang anda.

.

Pesanan yang dibuat pada hari Isnin hingga Khamis akan diproses setiap hari dan pesanan dari hari Jumaat hingga Ahad akan diproses pada hari Isnin (hari bekerja) berikutnya. Jika anda tidak menerima sebarang pesanan anda, sila hubungi di alamat emel / aplikasi WhatsApp di nombor 019-229 7227.

Nyatakan nama penuh, judul buku/al-Quran, jumlah belian serta alamat penghantaran dan WhatsApp ke nombor 019-229 7227. Staf Karangkraf Mall akan membantu anda.

Ada persoalan lain?

Jika ada sebarang pertanyaan lain, boleh berhubung terus dengan kami di talian 03-5101 7888. Staf GBK akan membantu anda.